Till vår glädje fortsätter patienter att välja oss och vi behöver därför både en till läkare, specialist i allmänmedicin, och distriktssköterska/barnsjuksköterska till vår BVC. Idag har vi ca 12400 listade.

Specialist i allmänmedicin heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Du kommer att få arbeta med 6 kollegor som är spec i allmänmedicin. Idag har vi även 4 ST-läkare kopplade till vårdcentralen samt en AT-läkare. Din placering blir på Södra Mariegatan. Är du i slutet av ditt ST-block är vi också intresserade. Varje läkare har sin ”egen” lista med patienter. Vi försöker också erbjuda ansvarsområden om intresse finns. Vi har alla yrkeskompetenser inom vårdcentralens väggar vilket underlättar arbetet kring patienterna.

För frågor v g kontakta dr Nils Rodhe 023-661 61 05 eller verksamhetschef Stina von Post 023-661 61 10

Distriktssköterska/barnsjuksköterska till vår BVC heltid f o m 1 september. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras.

Vår BVC är en efterfrågad verksamhet med hög kvalitet och med en välutbyggd föräldrautbildning. Vi söker dig som är intresserad av att fortsätta vara med i utvecklingen av verksamheten tillsammans med våra två övriga BVCdistriktssköterskor och BHV-psykologer. Idag har vi ca 750 barn inskrivna. Är du distriktssköterska har du möjlighet att även jobba på DSM.

För frågor v g kontakta dsk Maria Jackson 070-525 69 47 eller verksamhetschef Stina von Post 023-661 61 10

För båda tjänsterna ovan gäller krav på körkort. För distriktssköterska även krav på förskrivningsrätt. Läs igenom vår värdegrund, se flik. Den är basen för vår verksamhet och det är viktigt att alla våra medarbetare följer och accepterar den. Vi har en mycket bra arbetsgrupp som är både lojal och arbetsglad, Du måste passa in i gruppen. Möjligheter till utbildning, friskvårdsersättningar  mm ingår.