Jobba hos oss

Här lägger vi ut information när vi söker nya medarbetare. Titta gärna in här då och då om du är intresserad av att jobba på en välfungerande vårdcentral med korta beslutsvägar och positiv personal.

Läs gärna vår Värdegrund som all vår verksamhet baseras på.

Lediga tjänster

 

_______________________________________________________________________

 

Leg psykolog, socionom, leg SSK med grundläggande psykoterapiutb KBT

Om jobbet

Falu vårdcentral är den största privata vårdcentralen i Region Dalarna. Vi ägs av Prima Vård. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll och samtidigt bidra till att utveckla verksamheten. Vid det psykosociala teamet arbetar psykolog, socionom och sjuksköterska med grundläggande psykoterapiutbildning inriktning KBT. Nu söker vi en psykolog- eller socionomkollega alt annan leg HoS med grundläggande psykoterapiutbildning inriktning KBT till vårt team.

Arbetsuppgifter:

Vår målgrupp är vuxna patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Arbetsuppgifterna innefattar framför allt bedömningar i telefon och i rummet, internet-KBT, kortare individuella KBT-behandlingar, krissamtal, gruppbehandlingar, föreläsningar samt intern och extern samverkan.

Kvalifikationer:

Krav:

–      legitimerad psykolog, socionom alt annan leg HoS personal med grundläggande psykoterapiutbildning inriktning KBT

–      intresse av att arbeta på ett primärvårdsanpassat sätt.

Meriterande:

–      erfarenhet av/utbildning inom korttidsbehandling/FACT, gruppbehandling och internet-KBT

–      erfarenhet från primärvården.

 

Du ska vara självgående i ditt arbete men även ha bra förmåga att samarbeta inom teamet och med övrig personal. Du är delaktig och drivande i verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidare, heltid.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Maria Nyberg 070-299 00 95

Verksamhetschef

Hemsida: www.faluvc.se

 

Sista ansökningsdag:

2022-08-31. Intervjuer sker löpande.

Skicka ansökan till:

maria.a.nyberg@regiondalarna.se Falu vc, Södra Mariegatan 18, 791 70 Falun.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter.

Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

 

_____________________________________________________________________

 

Leg. Arbetsterapeut

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare anställning

 

Om företaget

Falu vårdcentral grundades 2010 och har sedan växt hela tiden och i skrivande stund har vi ungefär 16300 listade patienter. Vi håller till på Södra Mariegatan i Falun och har även en filial som heter Kaserngården och som ligger på regementsområdet i Falun. Vi är cirka 65 anställda, vi har ett eget rehabteam som består av 4 fysioterapeuter/sjukgymnaster och en arbetsterapeut. Vi tycker att vi har ett mycket fint samarbete över professionsgränserna och det är något vi värdesätter högt. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation (Prima Vård AB) som är våra ägare i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Falu Vårdcentral har ett humanvetenskapligt perspektiv där idén om allas lika värde gäller utan reservationer. All vår verksamhet utgår från ett patientperspektiv och frågan: ”Vad är bäst för patienten?” Vi har ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt gentemot såväl patienter som våra medarbetare och samarbetspartner. Vårt ansvar är att se och särskilt uppmärksamma patientgrupper med svaga röster, till exempel barn och personer med psykiska eller fysiska funktionshinder.

Om tjänsten

Arbetet som arbetsterapeut är mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Vi bildar team kring patienten där allas kompetens tas till vara. Du kommer att få jobba i en trevlig miljö med bra arbetskamrater och har du framåtanda och kan ta stort ansvar har du goda möjligheter att utvecklas. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, både med patienter, medarbetare och vårdgrannar.

Krav: Leg arbetsterapeut och körkort.

Meriterande: Genomgången utbildning i ReDO, erfarenhet av handrehabilitering, erfarenhet av neuropsykiatriska tillstånd samt erfarenhet från primärvård.

Arbetsinnehåll: Utredning, bedömning och intervention av händer. Tillverkning av skenor samt ansvar av förråd samt kännedom material och beställning. Ergonomi. Del i basal demensutredning. Hjälpmedelsansvar på vårdcentralen. Artrosskola.

 

Ansökan

Ansök via mail till maria.a.nyberg@regiondalarna.se och bifoga CV senast den 5/9. Vi kommer att kalla till intervju fortlöpande.

 

Lön: Individuell lönesättning som utbetalas månadsvis.

 

Kontakt:

Maria Nyberg (verksamhetschef) 070-299 00 95 maria.a.nyberg@regiondalarna.se

 


 

Allmänspecialist till Falu Vårdcentral AB

Hos oss på Falu Vårdcentral får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Falu Vårdcentral har ett humanvetenskapligt perspektiv där idén om allas lika värde gäller utan reservationer.

All vår verksamhet utgår från ett patientperspektiv och frågan: ”Vad är bäst för patienten?”

Vi har ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt gentemot såväl patienter som våra medarbetare och samarbetspartner. Arbetet ska ske efter vetenskap och beprövad erfarenhet.

 

Arbetsuppgifter

Välkommen till Falu Vårdcentral.

Vi är en privat vårdcentral som ägs av Prima Vård.
Falun – Världsarvsstaden som inrymmer det mesta. Kultur, natur och för den idrottsintresserade finns allt – skidor i alla dess former, fina naturreservat för vandraren, fantastiska sjöar för fiskaren eller sommartid den badsugne, en vildvattenpark och mycket mer.
I denna lagom stora stad men som ändå har allt ligger Falu Vårdcentral. En välfungerande vårdcentral med cirka 16200 listade patienter.
Omkring 70 medarbetare gör varje dag sitt yttersta för våra patienter och vi samarbetar väl inom de olika yrkeskategorierna som finns representerade på vårdcentralen – läkare, sjuksköterskor, barnmorskor psykologer, samtalsterapeut, medicinska sekreterare, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeut med flera. Tillsammans är vi ett team med olika funktioner men med ett gemensamt mål – att göra det bästa för våra patienter.

Vi har en rad olika mottagningar -astma/kol, hjärtmottagning, diabetesmottagning och sårmottagning mm. Vi har mödrahälsovård och barnhälsovård, psyko-socialt team samt rehabteam.
Sedan ett år tillbaka arbetar vårdcentralen med teamtriagering där läkare och sjuksköterskor dagligen har rond för att hantera patientflödet. En arbetsmetod som visat sig vara mycket effektiv för såväl patient som personal. Vi har också dagligen en läkare som har avsatt tid för frågor, en så kallad frågedoktor som övrig personal kan konsultera vid patientrelaterade frågor som behöver hanteras direkt.

Vår läkargrupp består av sju allmänspecialister, sju ST-läkare, en AT-läkare och två vik läkare som väntar på ST tjänst. Vår ambition är att stärka teamet med ytterligare en läkare – en allmänspecialist.

 

Kvalifikationer

Du är färdig specialist i allmänmedicin med erfarenhet av primärvården.
Du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då är det troligen Dig vi söker.
Välkommen med din ansökan och hör gärna av dig vid frågor och funderingar.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, tillträde enl överenskommelse.

Kontakt:

Maria Nyberg Verksamhetschef mail: maria.a.nyberg@regiondalarna.se  Mobil 070-299 00 95.

Ansökan skickas till: maria.a.nyberg@regiondalarna.se

 

_______________________________________________________________________