Jobba hos oss

Här lägger vi ut information när vi söker nya medarbetare. Titta gärna in här då och då om du är intresserad av att jobba på en välfungerande vårdcentral med korta beslutsvägar och positiv personal.

Läs gärna vår Värdegrund som all vår verksamhet baseras på.

Lediga tjänster

 

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast

 

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare anställning

 

Om företaget

Falu vårdcentral grundades 2010 och har sedan växt hela tiden och i skrivande stund har vi ungefär 15900 listade patienter. Vi håller till på Södra Mariegatan i Falun och har även en filial som heter Kaserngården och som ligger på regementsområdet i Falun. Vi är cirka 65 anställda och av dessa är 4 fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vi tycker att vi har ett mycket fint samarbete över professionsgränserna och det är något vi värdesätter högt. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation (Unicare Sverige AB) som är våra ägare i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Falu Vårdcentral har ett humanvetenskapligt perspektiv där idén om allas lika värde gäller utan reservationer. All vår verksamhet utgår från ett patientperspektiv och frågan: ”Vad är bäst för patienten?” Vi har ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt gentemot såväl patienter som våra medarbetare och samarbetspartner. Vårt ansvar är att se och särskilt uppmärksamma patientgrupper med svaga röster, till exempel barn och personer med psykiska eller fysiska funktionshinder.

 

Om tjänsten

Vi söker en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som gärna har erfarenhet från primärvården sedan tidigare. Vi vill ha en trygg, driven, engagerad och social individ som gillar att samarbeta men som också kan göra egna bedömningar/behandlingar med patientens intresse i fokus. Den stora delen av arbetstiden går självklart åt till individuellt patientarbete men vi arbetar även med patienter i grupp och tvärprofessionellt med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen varför samarbetsförmåga är en viktig egenskap hos våra medarbetare. Hos oss är det viktigt med empati, god kvalitativ vård via evidensbaserade interventioner och ett gott bemötande med patienten i fokus.

Vi ser som sagt gärna att du jobbat inom primärvården tidigare men även annan mottagningsverksamhet är meriterande. Utbildning inom OMT, OMI, MDT eller liknande är meriterande. Vi ser med fördel också kompetens inom akupunktur och injektionsteknik. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

 

Ansökan

Ansök via mail till anders.clarstrom@regiondalarna.se och bifoga CV senast den 30/9 2021. Vi kommer därefter kalla de vi önskar träffa till intervju kort efter det.

 

Lön: Individuell lönesättning som utbetalas månadsvis.

 

Kontakt:

Anders Clarström (samordnare för rehabgruppen): anders.clarstrom@regiondalarna.se

Camilla Backlund (bitr. verksamhetschef) 070-364 59 53 camilla.backlund@regiondalarna.se

 


 

 

Distriktssköterska/sjuksköterska till Falu Vårdcentral

 

Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 950 listade patienter och växer kontinuerligt.

 

Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se. Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden.

Nu söker vi en till dsk/ssk pga föräldraledighet.

 

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är bland annat arbete med telefonrådgivning, arbete på mottagning där även egen mottagning ingår. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel. Arbetet är både självständigt och i team tillsammans med andra.

 

Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.

 

Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska alt legitimerad sjuksköterska.

 

För ytterligare information: Kontakta bitr. Verksamhetschef Camilla Backlund på telefon 070-364 59 53 eller via mail  camilla.backlund@regiondalarna.se eller Ulrika Rosén  samordnare Telefon 023-661 61 00 mail ulrika.rosen@regiondalarna.se

 

Tjänstgöringsgrad 100% dagtid, vikariat minst 1 år.

 

Vi vill ha din ansökan senast den 30/9-21 på camilla.backlund@regiondalarna.se

 

Tillträde efter överenskommelse.

 

Facklig företrädare:

Virve Leikas

Telefon 023-661 61 00

 


 

 

Barnmorska vid Falu Vårdcentral

 

Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 900 listade patienter och växer kontinuerligt.

 

Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden.

Nu söker vi en barnmorska.

 

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är egen MVC mottagning där arbete med telefonrådgivning ingår. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel. Arbetet är både självständigt och i teamarbete.

Barnmorskemottagning / MVC

  • Kontroller under graviditet
  • Preventivmedelsrådgivning
  • Provtagning för könssjukdomar
  • Gynekologisk cellprovskontroll
  • Råd kring klimakteriebesvär
  • Föräldragrupper för blivande föräldrar

 

 

Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.

 

Din bakgrund: Vi söker dig som har barnmorskeutbildning.

 

För ytterligare information: Kontakta Verksamhetschef Maria Nyberg på telefon 070-299 00 95 eller via mail  maria.a.nyberg@regiondalarna.se eller Anna Asp  Samordnare Telefon 023-661 61 00 mail anna.asp@regiondalarna.se

 

Tjänstgöringsgrad 100% dagtid, tillsvidare anställning.

 

Vi vill ha din ansökan senast den  31 aug 2021 på maria.a.nyberg@regiondalarna.se

 

Tillträde efter överenskommelse.

 

Facklig företrädare:

Erika Hellqvist erika.hellqvist@regiondalarna.se

Telefon 023-661 61 00

 


 

Specialistläkare i allmän medicin.

Välkommen till Falu Vårdcentral!

Vi är en privat vårdcentral som ägs av Unicare Sverige AB.
I denna lagom stora stad men som ändå har allt ligger Falu Vårdcentral. En välfungerande vårdcentral med cirka 15.800 listade patienter.
Omkring 66 medarbetare gör varje dag sitt yttersta för våra patienter och vi samarbetar väl inom de olika yrkeskategorierna som finns representerade på vårdcentralen – läkare, sjuksköterskor, barnmorskor psykologer, samtalsterapeut, medicinska sekreterare, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeut med flera. Tillsammans är vi ett team med olika funktioner men med ett gemensamt mål – att göra det bästa för våra patienter.

Vi har en rad olika mottagningar -astma/kol, hjärtmottagning, diabetesmottagning och sårmottagning mm. Vi har mödrahälsovård och barnhälsovård samt rehabteam.
Sedan ett år tillbaka arbetar vårdcentralen med teamtriagering där läkare och sjuksköterskor dagligen har rond för att hantera patientflödet. En arbetsmetod som visat sig vara mycket effektiv för såväl patient som personal. Vi har också dagligen en läkare som har avsatt tid för frågor, en så kallad frågedoktor som övrig personal kan konsultera vid patientrelaterade frågor som behöver hanteras direkt.

Vår läkargrupp består av åtta allmänspecialister , åtta ST-läkare och två AT-läkare.

Kvalifikationer

Du är färdig specialist i allmänmedicin med erfarenhet av primärvården.
Du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Välkommen med din ansökan och hör gärna av dig vid frågor och funderingar.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, tillträde enl överenskommelse.

Kontakt:

Frida Bråbäck MLA mail: frida.braback@regiondalarna.se

Maria Nyberg Verksamhetschef mail: maria.a.nyberg@regiondalarna.se

Mobil 070-299 00 95.

Ansökan skickas till:

kontakt@faluvc.se