Jobba hos oss

Här lägger vi ut information när vi söker nya medarbetare. Titta gärna in här då och då om du är intresserad av att jobba på en välfungerande vårdcentral med korta beslutsvägar och positiv personal.

Läs gärna vår Värdegrund som all vår verksamhet baseras på.

Lediga tjänster

 

Distriktssköterska/sjuksköterska till Falu Vårdcentral

 

Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 700 listade patienter och växer kontinuerligt.

 

Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se. Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden.

Nu söker vi en till dsk/ssk pga föräldraledighet.

 

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är bland annat arbete med telefonrådgivning, arbete på mottagning där även egen mottagning ingår. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel. Arbetet är både självständigt och i team tillsammans med andra.

 

Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.

 

Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska alt legitimerad sjuksköterska.

 

För ytterligare information: Kontakta Verksamhetschef Maria Nyberg på telefon 070-299 00 95 eller via mail  maria.a.nyberg@regiondalarna.se eller Ulrika Rosén  samordnare Telefon 023-661 61 00 mail ulrika.rosen@regiondalarna.se

 

Tjänstgöringsgrad 100% dagtid, vikariat minst 1 år.

 

Vi vill ha din ansökan senast den 13 juni 2021 på kontakt@faluvc.se

 

Tillträde efter överenskommelse, dock önskemål 1 september.

 

Facklig företrädare:

Virve Leikas

Telefon 023-661 61 00

 


 

 

Leg psykolog eller socionom med grundläggande psykoterapiutbildning inriktning KBT, Falu vårdcentral, Falun

Falu vårdcentral är den största privata vårdcentralen i Region Dalarna. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll och samtidigt bidra till att utveckla verksamheten. Vid det psykosociala teamet arbetar psykolog och socionomer med grundläggande psykoterapiutbildning inriktning KBT. Nu söker vi en ny psykolog- eller socionomkollega till vårt team.

Arbetsuppgifter:
Vår målgrupp är vuxna patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Arbetsuppgifterna innefattar framför allt bedömningar i telefon och i rummet, internet-KBT, kortare individuella KBT-behandlingar, krissamtal, gruppbehandlingar, föreläsningar samt intern och extern samverkan.

Kvalifikationer:

Krav:

  • legitimerad psykolog eller socionom med grundläggande psykoterapiutbildning inriktning KBT
  • intresse av att arbeta på ett primärvårdsanpassat sätt.

 

Meriterande:

  • erfarenhet av/utbildning inom korttidsbehandling/FACT, gruppbehandling och internet-KBT
  • erfarenhet från primärvården.

Du ska vara självgående i ditt arbete men även ha bra förmåga att samarbeta inom teamet och med övrig personal. Du är delaktig och drivande i verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Maria Nyberg 070-299 00 95
Verksamhetschef
Hemsida: www.faluvc.se

Sista ansökningsdag:
2021-06-20. Intervjuer sker löpande.

Skicka ansökan till:

kontakt@faluvc.se eller Falu vc, Södra Mariegatan 18, 791 70 Falun.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter.

Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

 


 

Specialistläkare i allmän medicin.

Välkommen till Falu Vårdcentral!

Vi är en privat vårdcentral som ägs av Unicare Sverige AB.
I denna lagom stora stad men som ändå har allt ligger Falu Vårdcentral. En välfungerande vårdcentral med cirka 15.800 listade patienter.
Omkring 66 medarbetare gör varje dag sitt yttersta för våra patienter och vi samarbetar väl inom de olika yrkeskategorierna som finns representerade på vårdcentralen – läkare, sjuksköterskor, barnmorskor psykologer, samtalsterapeut, medicinska sekreterare, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeut med flera. Tillsammans är vi ett team med olika funktioner men med ett gemensamt mål – att göra det bästa för våra patienter.

Vi har en rad olika mottagningar -astma/kol, hjärtmottagning, diabetesmottagning och sårmottagning mm. Vi har mödrahälsovård och barnhälsovård samt rehabteam.
Sedan ett år tillbaka arbetar vårdcentralen med teamtriagering där läkare och sjuksköterskor dagligen har rond för att hantera patientflödet. En arbetsmetod som visat sig vara mycket effektiv för såväl patient som personal. Vi har också dagligen en läkare som har avsatt tid för frågor, en så kallad frågedoktor som övrig personal kan konsultera vid patientrelaterade frågor som behöver hanteras direkt.

Vår läkargrupp består av åtta allmänspecialister , åtta ST-läkare och två AT-läkare.

Kvalifikationer

Du är färdig specialist i allmänmedicin med erfarenhet av primärvården.
Du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Välkommen med din ansökan och hör gärna av dig vid frågor och funderingar.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, tillträde enl överenskommelse.

Kontakt:

Frida Bråbäck MLA mail: frida.braback@regiondalarna.se

Maria Nyberg Verksamhetschef mail: maria.a.nyberg@regiondalarna.se

Mobil 070-299 00 95.

Ansökan skickas till:

kontakt@faluvc.se

 


 

Distriktssköterska/barnsjuksköterska till BVC

 

Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 700 listade patienter och växer kontinuerligt.

 

Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se Medarbetarna som idag uppgår till ca 65 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden.

Nu söker vi en till dsk/barnssk pga föräldraledighet.

 

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är egen BVC mottagning där arbete med telefonrådgivning och BVC läkarmottagning ingår. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel om du har förskrivningsrätt. Arbetet är både självständigt och i teamarbete.

 

Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.

 

Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska alt legitimerad sjuksköterska med barn och ungdoms VUB.

 

För ytterligare information: Kontakta Verksamhetschef Maria Nyberg på telefon 070-299 00 95 eller via mail  maria.a.nyberg@regiondalarna.se eller Anna Asp  Samordnare Telefon 023-661 61 00 mail anna.asp@regiondalarna.se

 

Tjänstgöringsgrad 100% dagtid, vikariat minst 1 år.

 

Vi vill ha din ansökan senast den 20 juni 2021 på kontakt@faluvc.se

 

Tillträde efter överenskommelse, dock önskemål 1 september.

 

Facklig företrädare:

Virve Leikas

Telefon 023-661 61 00