Falu vårdcentral har sedan starten legat i toppen av Dalarnas vårdcentraler i den nationella patientenkäten. Vi har nu mer än 14500 listade. Trots att vi är en av Dalarnas största vårdcentraler lyckas vi bibehålla patienternas nöjdhet. Nöjd personal hjälper oss få nöjda patienter.

Som distriktsläkare hos oss kommer du att arbeta med 8 kollegor som är specialister i allmänmedicin. Därutöver har vi 7 ST-läkare och 1 AT. Du kommer till en positiv och trevlig arbetsgrupp. Distriktsläkare och ST-läkare har sin egen patientlista. Patienten väljer själv vilken läkare hen vill lista sig hos.

Läkarna är aktivt delaktiga i verksamhetsutvecklingen och vi är måna om att erbjuda vidareutbildning. De är också en del i teamarbetet som vi bygger kring patienter, när det finns behov.

På det personliga planet finns det möjlighet till individuellt schema, träningsmöjligheter i vårt egna gym, resor med vårdcentralen samt små uppmuntringar i vardagen.

Kontakt

  • Maria Nyberg 023-661 61 10
  • Frida Bråbäck 073-906 85 17

Skicka gärna din ansökan/intresseanmälan till: kontakt@faluvc.se eller till Falu vårdcentral, Södra Mariegatan 18, 791 70 Falun.