Distriktssköterska/sjuksköterska

Falu Vårdcentral är en av Dalarnas privata vårdcentraler som har Hälsovalsavtal med Region Dalarna. Vi har idag ca 15 100 listade patienter och växer kontinuerligt.

Vårdcentralen kännetecknas av ett mycket gott arbetsklimat där all personal drar åt samma håll i enlighet med vår Värdegrund, se hemsidan www.faluvc.se. Medarbetarna som idag uppgår till ca 60 personer arbetar självständigt och tar ett stort ansvar för att utveckla sina respektive verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är bland annat arbete med telefonrådgivning, arbete på mottagning där även egen mottagning ingår. Det ingår även läkemedelshantering och förskrivning av vissa läkemedel. Arbetet är både självständigt och i team tillsammans med andra.

Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel.

Din bakgrund: Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska.

För ytterligare information: Kontakta Verksamhetschef Maria Nyberg på telefon 023-661 61 10 eller via mail maria.a.nyberg@regiondalarna.se eller Camilla Ambjörnsson samordnare på 070-364 59 53 alt via mail camilla.ambjornsson@regiondalarna.se

Tjänstgöringsgrad 100%

Vi vill ha din ansökan senast den 22 juni på kontakt@faluvc.se

Tillträde efter överenskommelse.

Facklig företrädare:

Virve Leikas

Telefon 023-661 61 00