Om du söker information om coronaviruset läs på 1177.se

Har du allmänna frågor om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313 som är öppet dygnet runt eller läs Folkhälsomyndighetens frågor och svar.

 

Falu Vårdcentral önskar Er alla en skön sommar!

På vår filial, Kaserngården, håller provtagningen och receptionen stängt vecka 25-33.

All verksamhet är under sommaren begränsad.

Aktuellt

Vaccinering

Covidvaccination   Vaccinationstid bokas via 1177.se. Observera att Falu Vårdcentral har vaccinationsmottagning på Vårdcentral Norslund.   Du kan endast boka en tid åt dig själv via denna tjänst. Det är inte möjligt att boka åt flera personer samtidigt då inloggning på 1177 Vårdguiden är personlig. Bokar du fler tider förbehåller vi oss rätten att avboka dem. _______________________________________________________________________…

Detaljer

Falu Vårdcentral

Falu Vårdcentral har ett humanvetenskapligt perspektiv där idén om allas lika värde gäller utan reservationer.

All vår verksamhet utgår från ett patientperspektiv och frågan: ”Vad är bäst för patienten?” Vi har ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt gentemot såväl patienter som våra medarbetare och samarbetspartner.

Vårt ansvar är att se och särskilt uppmärksamma patientgrupper med svaga röster, till exempel barn och personer med psykiska eller fysiska funktionshinder.

Kaserngården

Falu Vårdcentrals filial heter rätt och slätt Kaserngårdens mottagning.

Adressen hit är Kaserngården 13, 791 40 Falun.

All verksamhet sker efter tidsbokning på telefon 023 – 661 61 00.

Vid besök bokade samma dag (akutbesök) ges man tid till den distriktsläkare som är tillgänglig, vilket kan innebära att man vid dessa tillfällen blir hänvisad till Kaserngården eller Falu Vårdcentral även om man vanligtvis har sin ordinarie läkare på den andra mottagningen.

Vid Kaserngårdens mottagning finns distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning inklusive provtagning.